Славе Велков

јануари 26, 2019

СЛАВЕ ВЕЛКОВ ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО ИЗБОР НА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната

Види повеќе

декември 6, 2018

ГЛАСАЈТЕ: Славе Велков од ЖФК ТИВЕРИЈА номиниран за најдобар тренер во женски фудбал

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри

Види повеќе