Home

Perdormire

Tag - славчо пинда

Спорт

СЛАВЧО ПИНДА ДО ГОРАН ПАНДЕВ: ФК БЕЛАСИЦА НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ПОДДРЖИ ДА БИДЕШ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ!

Фејсбук статус на сопственикот на ФК БЕЛАСИЦА-Славчо Пинда: Пандев, 3 и пол години те слушам како ја напаѓаш Беласица а посебно мене. Да не заборави случајно...