Home

Perdormire

Tag - скандал

Култура

БЕЗ ВЕНЧАНИЦА НЕМА ПОРОДУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА? ДИРЕКТОРОТ НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ НЕКОЈА СЕСТРА ГО НАПИШАЛА

На влезот во акушерското одделение во Општата болница во Струмица истакнато е известување на кое пишува дека пациентките кои доаѓаат таму да се породат, со...