strumica denes logo
Сингерица

октомври 2, 2018

Фото на денот: „СИНГЕРИЦА“ – Вистинско богатство од старата струмичка чаршија!

„СИНГЕРИЦА“ е стара машина за шиење со која во минатото

Види повеќе