strumica denes logo
Шкаркасе банка

април 4, 2018

ШПАРКАСЕ БАНКА ДОНИРАШЕ КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕНА НА ОУ „САНДО МАСЕВ“-СТРУМИЦА!

Согласно стратегијата за корпоративна општествена одговорност на Шпаркасе Банка Македонија,

Види повеќе