strumica denes logo
Шекеринска

септември 4, 2018

(Видео) Шекеринска на трибина во Струмица: На 30 септември секој глас е важен

Министерката за одбрана пред граѓаните на Струмица зборуваше и за

Види повеќе

септември 3, 2018

Шекеринска од Струмица: На референдумот гласаме за да ја зацврстиме нашата државност со членство во НАТО и ЕУ

Во европска Струмица не треба многу да зборуваме за вредностите

Види повеќе