strumica denes logo
ШАМПИОНСКИ ТИМ

август 30, 2018

Во Струмица се прави шампионски тим: Академија Пандев донесе репрезентативец

Академија Пандев е најголемо изненадување во Првата македонска фудбалска лига

Види повеќе