strumica denes logo
шампиони

мај 15, 2018

(ВИДЕО) СЕ Е’ ПОДГОТВЕНО ЗА СПЕКТАКЛ: МЛАДИТЕ И ПОСТАРИТЕ АЈДУЦИ ПОВТОРНО НА ИСТА ТРИБИНА-ВО САБОТА СЕ СЛАВИ ПРВА ЛИГА!

https://www.facebook.com/ultras.strumica/videos/1559303697531394/?t=7 Струмичките Ајдуци повторно сплотени како никогаш до сега! Во

Види повеќе

мај 11, 2018

Одбојкарските шампиони кај градоначалникот Јаневски

  Градоначалникот Коста Јаневски, вчера во својот кабинет, ги прими

Види повеќе