Home

Perdormire

Tag - Северна Македонија

Култура

АНКЕТА: СЕ СОГЛАСУВАТЕ ЛИ СО НОВОТО ИМЕ? ВЛАДАТА СООПШТИ ДЕКА ОД ДЕНЕС ОФИЦИЈАЛНО СМЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!

Од Владата информираат дека денеска влегува во сила Конечната Спогодба за решавање на разликите опишани во резолуциите 817 (1993) и 845 (1993) на Советот за...