strumica denes logo
сесија

ноември 20, 2018

Се одржа првата сесија од Проектниот форум во Струмица!

Во големата сала на домот на АРМ, вчера, се одржа

Види повеќе

ноември 10, 2018

Прва сесија од буџетскиот форум во Струмица

Во големата сала на домот на АРМ синоќа се одржа

Види повеќе