strumica denes logo
серва

април 18, 2019

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРА ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО СЕРВА!

Во вторник, 23 Април во спортската сала на СОУУД ,,Димитар

Види повеќе