strumica denes logo
СериаА

март 4, 2019

СВЕТСКО А НАШЕ: СКРОМНОТО МОМЧЕ ОД СТРУМИЦА ВЛЕЗЕ МЕЃУ НАЈГОЛЕМИТЕ ВЕЛИКАНИ ВО СЕРИЈА А!

Најдобриот македонски фудбалер, Горан Пандев, забележа голем момент во Италија

Види повеќе