strumica denes logo
сениорска конкуренција

јануари 26, 2019

МИНАТОГОДИШНИОТ СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ПЕПИ ВЕЛКОВ, ОВАА ГОДИНА ГО ДОБИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната

Види повеќе