strumica denes logo
семејнонасилство

мај 29, 2018

ТАТКО СИ ГО ПРЕТЕПА СИНОТ: СВР СТРУМИЦА ПОДНЕСЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА!

Секторот за внатрешни работи Струмица поднесе кривична пријава против 55-

Види повеќе