strumica denes logo
секирник

јули 23, 2019

5 ПОМАЛКУ ПОЗНАТИ ФАКТИ ЗА СЕЛОТО СЕКИРНИК

Сместено во источниот дел од струмичката котлина, селото Секирник срамежливо

Види повеќе