strumica denes logo
седми во светот

април 6, 2019

ПОДЕБА НАД ХРВАТСКАТА ЕКИПА: ОДБОЈКАРКИТЕ НА ООУ „ВИДЕО ПОДГОРЕЦ“ СЕДМИ ВО СВЕТОТ!

Одбојкарките на ООУ “Видое Подгорец” од Струмица, денес 5 Април

Види повеќе