strumica denes logo
СЕДМИ ПАТ

август 30, 2018

(ФОТО) ПО СЕДМИ ПАТ, КОМУНАЛЕЦ ЈА ЧИСТЕШЕ ДЕПОНИЈАТА КАЈ БАНИЦА!

КОМУНАЛЕЦ:  Екипите на ЈПКД ,,Комуналец ,, Струмица редовно излегуваат на

Види повеќе