strumica denes logo
Самуил

јули 29, 2020

ЈАНЕ КИРОВ: БИТКАТА НА БЕЛАСИЦА Е ИЗГУБЕНА – ВОЈНАТА ЗА ВИСТИНАТА ПРОДОЛЖУВА!

Јане Киров, студент по историја и уредник во портал Струмица

Види повеќе