Home

Perdormire

Tag - самохрана мајка

Хроника

СВР СТРУМИЦА: Самохраната мајка досега не пријавила во полиција дека е малтертирана од нејзиниот татко

Во врска со објавениот текст на Вашиот веб портал „СтрумицаДенес„ насловен: Самохрана мајка од Струмица моли за помош – „Татко ми ме тепа секој ден, се обиде и...