strumica denes logo
РК АСТРИОН

март 16, 2019

НОВА ПОБЕДА НА „АСТРИОНЦИТЕ“ ОД СТРУМИЦА, ОВОЈПАТ НАД ЕКИПАТА НА РК ТЕКСТИЛЕЦ!

РК Астрион продолжува со својата одлична игра и со своите

Види повеќе