strumica denes logo
Ристо Шишков

јули 14, 2019

Ристо Шишков и неговата животна сторија

Ристо Шишков  е истакнат македонски филмски и театарски глумец, кој

Види повеќе

септември 10, 2018

Јаневски:Со ФКТ „Ристо Шишков“ Струмица е еден од највлијателните културни центри во Македонија

Со претставата „Клетници“ од Виктор Иго во режија на Мартин

Види повеќе