strumica denes logo
Рима Комерц

април 4, 2018

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ВО ПОСЕТА НА РИМА КОМЕРЦ!

Денес учениците од СОУУД”Димитар Влахов ” Струмица беа во посета

Види повеќе