Home

Perdormire

Tag - РЕФЛЕКСИЈА

Култура

ЗДРУЖЕНИЕТО РЕФЛЕКСИЈА ОД СТРУМИЦА РАБОТИ НА ПРОЕКТ ЗА ПОДИГАЊЕ НА ЕКОЛОШКАТА СВЕТ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Здружението Рефлексија од Струмица во периодот Мај – Ноември, 2018 година работи на проект за подигање на еколошката свест на граѓаните во Општина...