Home

Perdormire

Tag - РЕБЕКА КОЛЕВСКА

Култура

РЕБЕКА КОЛЕВСКА И СТЕФАН ДЕЛЕВ ОД СТРУМИЦА ИЗБРАНИ ЗА НАЈДОБРИ УЧЕНИЦИ ПО СТРУКИ ОД ЗАВРШНИТЕ ГОДИНИ!

Министерката за образование и наука Рената Дескоска денеска ги додели наградите од изборот за најдобар ученик по струки од завршните години –„Лидер“ од...