Home

Perdormire

Tag - програма

Култура

Преку Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година ќе се подобрува животот на граѓаните

Градоначалникот Коста Јаневски и претставници на Одделението за локален економски развој во општина Струмица, денеска, присуствуваа на информативниот состанок...