Home

Perdormire

Tag - пречестителна

Култура

Струмица ја има првата Пречистителна станица изградена по европски стандарди и со европски средства!

  Општина Струмица ја има првата Пречистителна станица за третман на отпадни води во Република Македонија изградена по европски стандарди и со европски...

Најнови