Home

Perdormire

Tag - повик

Струмица

Градоначалникот Јаневски ги поканува жителите на Куклиш на работен состанок за решавање на локалните проблеми од областа на безбедноста

Општина Струмица во соработка со Министерството за внатрешни работи – Сектор за внатрешни работи – Струмица, Отсек за превенција, организира работни состаноци...