Home

Perdormire

Tag - пандев

Спорт

ЛЕТЕН ФУДБАЛСКИ КАМП ПАНДЕВ 2019

ЛЕТЕН ФУДБАЛСКИ КАМП ПАНДЕВ 2019 Одбележете го летото на Вашите најмили со спортски активности кои засекогаш ќе ги помнат. И оваа година ФК Академија Пандев...

Спорт

СЛАВЧО ПИНДА ДО ГОРАН ПАНДЕВ: ФК БЕЛАСИЦА НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ПОДДРЖИ ДА БИДЕШ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ!

Фејсбук статус на сопственикот на ФК БЕЛАСИЦА-Славчо Пинда: Пандев, 3 и пол години те слушам како ја напаѓаш Беласица а посебно мене. Да не заборави случајно...