Home

Perdormire

Tag - осветлување

Спорт

ПО МОДЕРНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК, ПОСТАВЕНО НОВО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ И НА УЛИЦАТА „МЛАДИНСКА“

По новото модерно осветлување во големиот градски парк, Јавното претпријатие „Паркиралишта – Струмица“ започна со градежните активностите за поставување на...