Home

Perdormire

Tag - одбележана смртта на Трајковски

Струмица

СТРУМИЦА ЈА ОДБЕЛЕЖА 15-ГОДИШНИНАТА ОД ТРАГИЧНАТА СМРТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

Со пригодна програма која што се одржа пред споменикот „Македонија“ во големиот градски парк, општина Струмица ја одбележа 15-годишнината од трагичната смрт на...