Home

Perdormire

Tag - НЕВРАБОТЕНОСТ

Настан

НАСТАН ВО СТРУМИЦА: Доколку си млад, невработен и се’ уште не си пријавен во Агенцијата за вработување, пријави се за Гаранција за млади!

Доколку си млад, невработен и се’ уште не си пријавен во Агенцијата за вработување, пријави се за Гаранција за млади! Гаранцијата за млади (ГМ) има за цел да...