Home

Perdormire

Tag - Наум Струмички

Магазин

Митрополит Струмички Наум: Одлучете се веќе еднаш – или за Царството Небесно или за царството земно

Зошто истите луѓе што Го внесуваат и дочекуваат во слава Богочовекот Христос во Ерусалим (види: Матеј 21, 1–11), по само неколку денови на најразлични начини...