strumica denes logo
moj ddv

јануари 12, 2023

МОЈ ДДВ: Од оваа година граѓаните ќе може да добиваат поврат до 8.400 денари, наместо досегашните 7.200!

Преку мерката “Мој ДДВ” која беше промовирана пред неколку години

Види повеќе