Home

Perdormire

Tag - мобилизација

Спорт

М О Б И Л И З И Ц И Ј А: СТРУМИЧКИТЕ АЈДУЦИ СО ГОЛЕМА ОРГАНИЗАЦИЈА – ДОЈДЕТЕ НА „МЛАДОСТ“ ДА ЈА БОДРИМЕ БЕЛАСИЦА!

АЈДУЦИ СТРУМИЦА: МОБИЛИЗАЦИЈА!!! 15 години чекавме и дочекавеме,ПРВА ЛИГА! Тежок беше патот, поминавме секакви моменти , но никогаш не се откажавме од нашата...

Најнови