Home

Perdormire

Tag - мкд.мк

Култура

ПОРТАЛОТ МКД.МК ОБЈАВУВА: Жителите од Босилово и Ново село во проектот на Еуромакс гледаат егзистенцијален спас

Без рудник сите млади ќе избегаат од Штука и Иловица, велат жителите-пишува порталот МКД.МК. Спокојот и мирот кои ги преплавуваат селата во општините Босилово...