Perdormire

Tag - митко тошев

Култура

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МИТКО ТОШЕВ!

Редакцијата на Струмица Денес од се’ срце му го честита роденденот на уметникот и професор Митко Тошев! Митко Тошев своето ликовно творештво го почнува...