strumica denes logo
miljarderi

јануари 23, 2023

За прв пат на листата на најбогатите луѓе во регионот се најде и Македонец!

Пандемијата, прекинатите синџири на производство и снабдување, лошата глобализација, рецесијата,

Види повеќе