LUXE BARBER

ноември 26, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕН НОВИОТ И ПОРАЗЛЧЕН LUXE BARBER SHOP!

Како што најавивме и претходно, Струмица  доби еден нов и поразличен

Види повеќе