Home

Perdormire

Tag - локалитети

Струмица

Христов: Општина Струмица ги поддржува проектите за истражување и афирмација на локалната традиција и историја

На локалитетот Орниче во близина на селото Костурино завршија годинашните истражувања на Неолитската населба стара над 7.500 години за оваа година. Според...