Perdormire

Tag - ЉУПЧО НИКОЛОСКИ

Култура

ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ДЕНЕСКА ОД СТРУМИЦА ГИ НАЈАВИ НОВИТЕ КРИТЕРИУМИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЛОВЕЧКИ ИСПИТ!

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска на средба со ловџиите во Струмица, ги најави новите критериуми за полагање на...