Home

Perdormire

Tag - љубезност

Хуманост

ПРОЛЕТНО СОБИРАЊЕ НА ДОНАЦИИ ЗА ПОМОШ НА БЕЗДОМНИЦИТЕ, СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА И САМОХРАНИТЕ РОДИТЕЛИ – ОТВОРАЊЕ НА СОБИРНИ ПУНКТОВИ ВО СТРУМИЦА

Почитувани, Здружението на граѓани за помош на бездомници, социјално загрозени семејства и поединци „Љубезност“ ќе отвори мобилни собирни пунктови на три...