Home

Perdormire

Tag - лица со посебни потреби

Струмица

 УЧЕНИЦИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ГО ОДБЕЛЕЖАА „СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ“

Под мотото „Сите сме со посебни потреби“ учениците од Ученичката заедница и професорите од нашето училиште се вклучија во одбележување на 3 -ти декември...