Home

Perdormire

Tag - Конференција

Василево

Завршна конференција за Проектот „Инсталирање обновливи извори на енергија и заштита на животната средина во Струмјани и Василево“

Oпштина Василево и општина Струмјани од Р.Бугарија  одржаа Завршна конференција по повод завршувањето на проектот „Инсталирање  обновливи извори на енергија и...

Општини Струмица

Се одржа работна конференција на Локалниот совет за превенција во општина Струмица

Локалниот совет за превенција во општина Струмица, денеска во домот на АРМ одржа работна конференција на која присуствуваа претставници од повеќе институции...