Home

Perdormire

Tag - комитети

Култура

Градоначалникот Јаневски одржа средба со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници

Градоначалникот Коста Јаневски попладнево одржа средба со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници на општина Струмица. Откако им го честита...