strumica denes logo
ЈУТЈУБЕРИ

февруари 13, 2019

(ВИДЕА+ФОТО) ЈУТЈУБЕРСКА ТУРНЕЈА НА КНИГА: ПОЗНАТИТЕ ЈУТЈУБЕРИ GP И STEFFONATOR ДОАЃААТ ВО СТРУМИЦА!

Најпопуларните млади автори во Македонија, Марко Марковиќ GP и Стефан

Види повеќе