Home

Perdormire

Tag - Јанта

Спорт

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ УТРЕ НА ГОСТИНСКИ ТЕРЕН СО ПОБЕДА НАД ЈАНТА ВОЛЕЈ ЌЕ СЕ ЗАДРЖИ НА ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ТАБЕЛАТА!

Со почеток од 19:00 часот утре екипата на „Наковски Волеј“ на гостински терен во Скопје ќе одигра уште еден важен и тежок натпревар против екипата на „Јанта...