Home

Perdormire

Tag - ЈАНИ МАКРАДУЛИ

Струмица

ЈАНИ МАКРАДУЛИ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА, ОД НАРЕДНАТА ГОДИНА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ЌЕ СЕ ГРЕЕ НА ГАС!

Во посета на општина Струмица денеска престојуваше заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули. По средбата со градоначалникот...