strumica denes logo
Јане Сандански

април 29, 2018

Хорот и бендот на СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА се пласираа на државните музички смотри

Хорот и бендот од училиптето СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА во четвртокот

Види повеќе

април 1, 2018

НАСКОРО: „ТРОШКИ НАДЕЖ“ – театарска претстава во изведба на учениците од гимназијата „Јане Сандански“

Во тек се подготовките за претставата „Трошки надеж“ која изминативе

Види повеќе