strumica denes logo
измачуван

ноември 7, 2018

(ВИДЕО) Паднал на земја и почнал да го тепа: Коњ немилосрдно измачуван на центарот во Струмица

Во последниот период се повеќе видеа ни пристигнуваат од измачувањето

Види повеќе