Home

Perdormire

Tag - иселеник

Култура

Фејсбук статус на струмички иселеник: „Тешко ми е кога не нарекувате странци затоа што сме морале да заминеме“

Во целост ви пренесуваме статус од наш иселеник, кој живее во странство повеќе од 10 години, а кој има што да им порача на останатите Македонци. Статусот го...